Puhallusvillalla eristäminen on vaivatonta

Puhallusvilla ja sillä eristäminen on tilaajalle helppoa ja vaivatonta. Tikkaat tai telineet puhallusvilla-asentajan pääsemiseksi eristettävään tilaan ja muuta ei tarvita. Puhallusvilla on erinomainen lämmön-, äänen- ja paloneriste.

Ota yhteyttä

Puhalluskivivilla on paloturvallinen eriste

Puhalluskivivillan suurimpiin etuihin lukeutuu sen palamattomuus. Tulipalotilanteessa rakennuksesta on päästävä poistumaan mahdollisimman nopeasti, jotta vältyttäisiin henkilövahingoilta. Rakennuksessa käytetyt rakennusmateriaalit ja niiden palo-ominaisuudet vaikuttavat osaltaan siihen, kuinka paljon turvalliselle poistumiselle on aikaa.

Puhallusvilla kestää korkeitakin lämpötiloja hajoamatta ja suojaa samalla muita rakenteita kuumuudelta. Se ei syty, liekehdi, tai jää kytemään, eikä näin ollen levitä paloa eteenpäin.

Selluvilla on tehokas lämmöneriste

Termex-selluvilla on lämmöneristeenä tehokas ja korkealaatuinen. Selluvillan erinomaisuus perustuu sen eristyksen hengittävyyteen ja saumattomuuteen, sekä pieneen ilmanläpäisevyyteen. Selluvillallaon pitkät perinteet ja se on turvallinen ja tutkittu tuote. Selluvilla onkin vanhin teollisesti valmistettu lämmöneriste.

Lasivilla on ympäristöystävällinen ratkaisu

Anpen tarjoama lasivilla on taloudellinen, turvallinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Knauf Insulationin valmistama Supafil Frame lasivilla asennetaan seiniin puhaltamalla. Patentoidulla verkkomenetelmällä varmistetaan tasainen puhallusvillan eristekoostumus. Menetelmällä saadaan seinän runkoväli eristetty tasaisesti ja tarkasti.