Puhallusvilla tarjoaa kustannustehokkuutta

Puhallusvilla ja sillä eristäminen on tilaajalle helppoa ja vaivatonta. Tikkaat tai telineet puhallusvilla-asentajan pääsemiseksi eristettävään tilaan ja muuta ei tarvita. Puhalluskivivilla on erinomainen lämmön-, äänen- ja paloneriste. Puhallusvillan edut tekevät sen erinomaiseksi sijoitukseksi rakennuksen omistajalle, koska esimerkiksi sillä lisäeristäminen kasvattaa kiinteistösi arvoa. Anpelta löytyy kattavasti edustettuina luotettavat ja laadukkaat puhallusvillat ja hoidamme niiden asennukset erittäin pitkällä osaamisella.

Puhalluskivilla

Kuten nimi kertookin, puhalluskivivilla valmistetaan kivestä hyödyntämällä muun kivivillavalmistuksen synnyttämiä leikkauskaistoja. Paroc puhallusvillalla eristäminen on nopeaa sillä saadaan kohteeseen aikaiseksi saumaton eristekerros. Suurin yhtenäinen pinta josta rakennuksissa syntyy lämpöhävikkiä on katto, koska juuri sen kautta lämpö karkaa ulos. Sen vuoksi on erityisen tärkeää, että katto on huolellisesti eristetty. Tällöin saadaan lisättyä huomattavasti asumusmukavuutta sekä saavutetaan myös merkittävää taloudellista hyötyä.

Yleisin eristeratkaisu harjakattotaloissa on niemenomaan puhalluskivivilla. Tähän on syynä sen useat hyödyt kuten tehokas lämmöneristys, asennuksen helppous, painumattomuus ja kuivuus sekä kierrätettävyys mahdollisissa myöhemmissä vaiheissa. Se voidaan myös puhaltaa lähes minkä tahansa pinnan päälle. Puhallusvillan hinta suhteessa sen hyötyihin tekee siitä erinomaisen sijoituksen kiinteistön omistajalle.

Paloturvallinen puhalluskivilla eristeenä

Ihmishenkien säästämiseksi on äärimmäisen tärkeää, että poistuminen rakennuksesta on hätätilanteissa mahdollisimman nopeaa. Rakennuksessa käytetyt materiaalit ja erityisesti niiden palo-ominaisuudet vaikuttavat suoraan siihen paljonko tositilanteessa on aikaa poistua palavasta rakennuksesta. ROCKWOOL kivivilla kestää korkeita lämpötiloja ja toimii näin rakenteiden hyvänä palosuojana. Näin ollen se ei levitä paloa, koska se ei syty lainkaan, ei kyde eikä myöskään liekehdi. Se sopii vanhojen rakennusten lisäeristämiseen ja on todella hyvä vaihtoehto uudisrakentamisessa.

Meiltä saat monipuolisesti puhallusvillat tunnetuilta ja luotettavilta merkeiltä.

Tehokas lämmöneriste – Ekocell-selluvilla

Ekocell-selluvilla on lämmöneristeenä tehokas sekä korkealaatuinen, ja sen valmistaja on suomalainen Termex-Eriste Oy. Selluvillan erinomaisuus perustuu sen eristyksen hengittävyyteen ja saumattomuuteen, sekä pieneen ilmanläpäisevyyteen. Selluvillalla on pitkät perinteet ja se on turvallinen ja tutkittu tuote. Selluvilla onkin vanhin teollisesti valmistettu lämmöneriste.

Ympäristöystävällinen valinta – Lasivilla

Anpen tarjoama lasivilla on taloudellinen, turvallinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Knauf Insulationin valmistama Supafil Frame lasivilla asennetaan seiniin puhaltamalla. Patentoidulla verkkomenetelmällä varmistetaan tasainen puhallusvillan eristekoostumus. Menetelmällä saadaan seinän runkoväli eristetty tasaisesti ja tarkasti.

Pyydä meiltä tarjous tai kysy lisätietoja, ja autamme mielellämme. Suuntaa antavia hintaesimerkkejä toteuttamistamme töistä voit katsoa tästä linkistä: Puhallusvillan hinta asennettuna

Yhdessä löydetään varmasti sopiva ratkaisu juuri sinun tarpeitasi ajatellen!