Vaahtolasipuhallusta huippuosaamisella

Vaahtolasimurske on valmistettu puhdistetusta kierrätyslasista. Sitä käytetään talonrakennuksen eri osa-alueilla. Materiaalina vaahtolasimurske on palamatonta sekä myös kevyttä, minkä vuoksi sen käsittely on helppoa ja tehokasta. Hyvän kitkakulman ja asettavuuden ansiosta työmaalle luodaan vankka alusrakenne. Valmistusprosessi mahdollistaa sen, että vaahtolasissa ei ole orgaanista ainesta.

Rakenteensa ansiosta vaahtolasimurskeen vahvuuksia ovat myös hyvät vedenjohtamisominaisuudet ja erinomainen lämmönjohtavuus. Vaahtolasimurskeen raekoko riippuu käyttötarkoituksesta, se vaihtelee 0-60 mm:n välillä.

Oma kuljetuskalustomme tuo vaahtolasin mukanaan. Tuotetta ei tarvitse läjittää, ja se säilyy kuivana ja puhtaana toimitusketjun alusta loppuun. Meillä on vaahtolasista alan paras kokemus – olemme tehneet vaahtolasipuhallusta jo vuodesta 2011.

Monenlaiseen käyttöön soveltuva Foamit vaahtolasi

Välipohjatöissä käytetään täytemateriaalina vaahtolasia. Keveytensä ansiosta se on myös helposti käsiteltävää. Rakenteisen murtopintaisen muotonsa vuoksi täytön päällä voi heti liikkua, ja valu on helppoa ja vaivatonta saman tien tiivistyksen jälkeen. Tasaustäyttönä lattiatöissä- ja kallistuksissa Foamit vaahtolasi on kätevä valinta. Kallistuksen muotoilukin käy Foamitilla joustavasti sen raemuodon ansiosta. Raekokoja on saatavilla myös pienempinä (kuten edellä eriteltiin), kun kyseessä on ohuita täyttöjä kaipaavat kohteet. Saneerauskohteissa iäkkäät välipohjat sisältävät usein orgaanisia materiaaleja. Ne voidaan korvata Foamitin vaahtolasilla joka on palamaton eikä se sisällä lainkaan aineosia jotka korrosoivat tai ovat orgaanisia.

Ole yhteydessä ja pyydä tarjous! Meiltä löytyy vankka asiantuntemus alalta!