Polyuretaanieristys laadukkaasti Anpelta

Polyuretaanieristys on kaksikomponenttinen tuote. Sitä ruiskutetaan korkealla paineella ja lämmöllä eristettävään kohtaan, jolloin syntyy saumaton, vettä hylkivä, ilma- ja höyrytiivis, korkean suorituskyvyn omaava eriste. Materiaalia pystyy työstämään, valamaan tai maalaamaan 24 tuntia kovettumisen jälkeen.

Polyuretaani vähentää selvästi energiankulutusta, joten eristyskustannukset maksavat itsensä pian takaisin. Kun käytetään vesi- ja höyrytiivistä suljettua solua, myös ilmarakoa ja sisäpuolen höyrynsulkua koskevat vaatimukset poistuvat. Tämä johtuu siitä, että lämpö ja kylmä eivät kohtaa, eivätkä ne siten voi kondensoitua.

Polyuretaanieristys eristää ääntä

Polyuretaanieristys on myös ääntä eristävää ja radontiivistä, eikä se edistä homeen kasvua.

Polyuretaanieristyksen ansiosta ryömintätilan/kellarin sisäilma parantuu.
Kun valitset polyuretaanieristeen ryömintätilan ja kellarin eristämiseen, toimit kuten lukuisat asiakkaat Pohjoismaissa. Sisäilma parantuu, ja samalla alennat käyttökustannuksia ja vähennät hiilidioksidipäästöjä.

Polyuretaanieristys on tuotteena saumaton, ja sitä pystyy käyttämään suurimpaan osaan pohjamateriaaleista. Anpe auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen tuotteen ryömintätilaan tai kellariin. Eristetty tila on myös aina taloudellinen.

Polyuretaanieristys mahdollistaa lämpimät lattiat

Polyuretaanieristys mahdollistaa lämpimän ja miellyttävän tuntuisen lattian. Samanaikaisesti käyttökustannukset pienentyvät. Sisäjalkineiden käyttö kylmän lattian vuoksi ei ole ympäristölle ja lompakolle kannattavaa.

Onko mielessäsi käynyt lattian vaihtaminen tai talon kunnostaminen? Ratkaisu on polyuretaani. Työ kestää normaalisti vain yhden päivän, ja kunnostustöitä voi jatkaa jo seuraavana päivänä. Käyttökustannusten alentumisen lisäksi lattioiden eristäminen lisää hyvinvointia.

Tavallisesti käytössä on 50-70-millimetrin paksuinen eriste.

Seinän eristäminen valintasi mukaan sisä- tai ulkopuolelta

Onko aikomuksenasi avata seinä tai ehkäpä uusia julkisivu? Samalla kannattaa lisäeristää seinät suljetun solurakenteen omaavalla polyuretaanilla. Siten saat kokonaan saumattoman ratkaisun, jota pystyy käyttämään niin seinän sisä- kuin ulkopuolellakin.

Jos asut 1970- tai 80-luvulla rakennetussa talossa, jossa seinien paksuus on rajoitettu? Polyuretaanin avulla näihin seiniin ei tarvitse rakentaa lisää paksuutta ja siten menettää tärkeitä neliömetrejä. Anpen tarjoama eristys on todella tehokas, ja sen avulla alennetaan käyttökustannuksia ja parannetaan asumisen laatua.

Vintistä miellyttävä asuintila

Anpen eristystuotteet takaavat sen, että nopeasti ja helposti voi muuntaa kylmän vintin lämpimäksi ja hyödyntää sitä asuintilana.

Sinun ei tarvitse koolata olemassa olevia kattotuoleja luodaksesi lisätilaa eristykselle, koska pystyt käyttämään polyuretaanieristystä perinteistä eristystä pienempään senttimetrimäärään. Sen mahdollistamana vinttitilaa voi käyttää asuintilana, mikä myös lisää taloudellista hyötyä asuntoa myytäessä.

Katto lämpöhäviön lähteenä

Lämpö nousee aina ylöspäin. Esimerkiksi myssyä käytettäessä keho ei menetä lämpöä ja ihminen pysyy lämpimänä. Sama idea on talon kanssa. Kun kattoeristys on oikeanlainen, lämpö säilyy talossa. Polyuretaaniratkaisumme mahdollistamana saavutetaan hankalatkin paikat ja takaamme täysin saumattoman ratkaisun. Eristyksemme on suosittu rakentajien keskuudessa, koska se on tehokas, saumaton, höyrytiivis ja kestää useita sukupolvia. Olemme aina apunasi, kun haluat lisäeristää kattosi. Ei väliä, onko kyseessä kattohuoneisto kaupungissa tai uudisrakennus maalla. Perinteiseen eristykseen verrattuna polyuretaanieristys vähentää rakenteen paksuutta. Saat edullisemman rakenneratkaisun ja paremman eristysarvon.

Eristämme kontit kätevästi polyuretaanilla

Mikäli tarvitset eristystä kontillesi niin sekin onnistuu nopeasti ja kustannustehokkaasti meiltä polyuretaanilla. Esimerkiksi perinteinen merikontti on mahdollista muuttaa monenlaisiin käyttötarkoituksiin kuten varastointikontiksi, tapahtumakontiksi tai käteväksi toimistokontiksi. Polyuretaani säästää arvokkaita neliöitä ja antaa kontillesi todella tehokkaan ja kestävän eristyksen. Olipa tarpeesi vain yhden kontin eristäminen tai vaihtoehtoisesti suuremman kontti erän urakka, niin meiltä kannattaa kysyä tarjous!

Polyuretaanieristys on parasta saumatonta eristystä

Ruiskueristysmenetelmässä kaksikomponenttinen seos levitetään vapaasti eri paksuuksilla. Toimenpide suoritetaan asiakkaan toiveiden ja vaatimusten mukaan.
Polyuretaani on useimmille alustoille sopivaa, hyviä alustoja ovat esimerkiksi maatalouden pelti-, puu- ja betonirakenteet. Kun polyuretaanieristekerros on noin 30 millimetriä, se riittää esimerkiksi pelti- tai varastotilan kondenssieristämiseen.

Anpe suorittaa eristyksiä monenlaisiin peltihalleihin ja vanhempiin maataloustiloihin. Esimerkkeinä perunanviljelyhallit, kalanviljelylaitokset ja kaikista nykyaikaisimmat järjestelmät omaavat tilat.
Usein käy niin, että eristyksen puuttumisen vuoksi vanhempia rakennuksia ei pystytä hyödyntämään kokonaisvaltaisesti. Polyuretaanieristyksen avulla saavutetaan korkein mahdollinen eristysarvo alimmalla mahdollisella paksuudella. Myös tilan pinta-ala maksimoituu.

Maatilatalouden hyödyntäminen Polyuretaanieristyksellä

Monet maanviljelijät hyödyntävät talousrakennuksiaan ja teräshallejaan kokonaisvaltaisesti eristämällä ne polyuretaanilla. Siten kylmästä ratsastushallista saadaan mukava sisätila, joka on viihtyisä ja jonka käyttömahdollisuudet lisääntyvät.

Yleensä teemme eristyksen seiniin ja kattoon samalla kertaa, jotta saamme sidottua kaikki kulmat saumattomaksi ratkaisuksi. Siten parannetaan tyhjien ja vanhempien tilojen käyttömahdollisuuksia, jolloin niistä saadaan esimerkiksi varastotiloja tai kalanviljelyyn soveltuvia. Myös sisäilmaa pystytään parantamaan.

Tervetuloa Anpelle – etsitään yhdessä paras ratkaisu juuri sinulle.